[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σπυράκη: Θα κατέβω υποψήφια στη ΘεσσαλονίκηΗ εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαρία Σπυράκη σε σημερινή συνέντευξή της στην εφημερίδα «Έθνος» δημοσιοποίησε τις επόμενες κινήσεις της στην πολιτική, πρώτη από τις οποίες η δοκιμασία στην Α Θεσσαλονίκης.


Σε σχετική ερώτηση η κ. Σπυράκη απάντησε:

«Η θητεία μου στην Ευρωβουλή ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2019 και όλα αυτά τα χρόνια φροντίζω κάθε μήνα να κάνω απολογισμό της δουλειάς μου μέσω Διαδικτύου. Ο κύκλος αυτός κλείνει με πολύτιμη ευρωπαϊκή πολιτική εμπειρία και γνώση. Πλέον θέλω να δουλέψω για τη Θεσσαλονίκη για την πόλη από την οποία προέρχομαι που μεγάλωσα και ζει η οικογένειά μου πάντα υπό την προϋπόθεση ότι θα μου δώσουν σταυρό οι πολίτες όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014. Εχω ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον μου στον πρόεδρο της ΝΔ να πολιτευθώ στις εθνικές εκλογές στην Α’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]