[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκτακτη Γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ

O AΣ ΠΑΟΚ ενημερώνει τα μέλη του συλλόγου πως τους καλεί σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση
για την δημιουργία νέων αθλητικών τμημάτων την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 15:00. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου την ίδια ώρα στα γραφεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΠΑΟΚ - σύμφωνα με τις διατάξεις του εγκεκριμένου και νομίμως δημοσιευμένου Καταστατικού (άρθρο 14) - καλεί τα μέλη του Ομίλου σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την 14η Νοεμβρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας 1 (γήπεδο Τούμπας) γραφεία του σωματείου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Τροποποίηση Καταστατικού (Δημιουργία νέων αθλητικών τμημάτων)

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί, την 21/11/2018, ημέρα Τετάρτη, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα ημερήσιας διάταξης, ανεξαρτήτως από τον αριθμό των παρισταμένων μελών, όπως ορίζει το καταστατικό.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]