[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Εκείνος &Εκείνη μαζί στην Γονιμότητα"


 Το Σωματείο Υποστήριξης Γονιμότητας Κυβέλη και η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, διοργανώνουν ανοιχτή Εκδήλωση Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης, με θέμα "Εκείνος & Εκείνη. Μαζί στη γονιμότητα", την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018, στις 17.30, στο Makedonia Palace.

Διακεκριμένοι επιστήμονες και ειδικοί της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,  θα ενημερώσουν το κοινό για τη γονιμότητα και τη σημασία της πρόληψης αλλά και της σωστής διαχείρισης της. Θα παρουσιάσουν, με απλά λόγια, τις επιλογές που προσφέρει η επιστήμη στη γυναίκα και τον άνδρα του σήμερα, 40 χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου παιδιού από εξωσωματική γονιμοποίηση.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της 3ης Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Γονιμότητας, η οποία καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Fertility Europe. Τη συγκεκριμένη εβδομάδα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις σε όλη την Ευρώπη, με τη συμμετοχή ευρωπαϊκών σωματείων με κοινές δράσεις, οι οποίες στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τη γονιμότητα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]