[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πριν κατεβείτε στο κέντρο δείτε ποιες είναι οι συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη Οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ξεκίνησαν  σήμερα από νωρίς το πρωί  στην Θεσσαλονίκη  όπου  μέλη του σωματείου εργαζομένων στην ΕΛΒΟ θα πραγματοποιούν  διαμαρτυρία στην πύλη του εργοστασίου ενάντια στην εκκαθάριση. Επίσης θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του εργοστασίου.

Eκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών έδωσαν ραντεβού στο κτίριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην οδό 26ης Οκτωβρίου. Αίτημα τους είναι η άμεση έναρξη των πρακτικών εξετάσεων. Οι διαδηλωτές πιθανότατα να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.

Στην συνέχεια, στις 10:30 μέλη του σωματείου καθαριστριών θα διαμαρτυρηθούν έξω από το ΕΚΘ, ζητώντας άμεση καταβολή δεδουλευμένων. Θα ακολουθήσει πορεία προς το ΥΜΑΘ.

 Ενώ τέλος στις  11:00 συνταξιουχοι  θα συγκεντρωθούν στο άγαλμα Βενιζέλου διαμαρτυρόμενοι  για τις περικοπές στις συντάξεις.


#Συνταξιούχοι,#Εκπαίδευτές,#Πορείες

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]