[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εισαγγελική έρευνα για την κατάρρευση γέφυρας στην ΚαβάλαΤην ώρα που ειδικοί εμπειρογνώμονες και μηχανικοί, τόσο από θαλάσσης όσο και από ξηράς, συνεχίζουν την εξέταση του μεγέθους της ζημιάς που υπέστη η γέφυρα μπροστά από το παλιό νοσοκομείο Καβάλας -τμήμα της οποίας κατέρρευσε το απόγευμα της Παρασκευής, η εισαγγελία Καβάλας διέταξε (όπως μετέδωσε, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ) προκαταρκτική έρευνα για τα αίτια που οδήγησαν στην κατάρρευσή της.

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, συνοδευόμενη από τον υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη και τον πρόεδρο της Εγνατίας οδού Απόστολο Αντωνούδη πραγματοποίησε αυτοψία στην γέφυρα, ζητώντας παράλληλα να αποδοθούν ευθύνες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]