Με μοναδικό στόχο την νίκη, που θα του αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης στη φάση των ομίλων της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Δικέφαλος φιλοξενεί την γερμανική United Volleys Frankfurt.

Ο Σέρτζιου Στάνκου, είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει και παράλληλα να προετοιμάσει καλύτερα τους παίκτες του για την “μάχη” της Τετάρτης, εκμεταλλευόμενος το ρεπό της ομάδας στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League.

Η συμμετοχή του Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο αποκατάστασης μετά τον πρόσφατο τραυματισμό του, θα αποφασιστεί από το τεχνικό και το ιατρικό τιμ της ομάδας. Οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή, ενόψει της σημαντικής αναμέτρησης με την γερμανική ομάδα.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για είσοδο στους ομίλους του CEV Champions League Ανδρών 2018-19.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
Στο PAOK Sports Arena
(Τρίτη 09:00-17:00, Τετάρτη 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα, πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)
Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: FERNANDEZ FUENTES DAVID (ESP), JURKOVIC KSENIJA (CRO)

Η αναμέτρηση με την United Volleys Frankfurt είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 07 Νοεμβρίου 2018 στις 18:30 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί από το COSMΟΤΕ Sports ΗD8.