[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στήνει... αυτί ο ΚυριζίδηςΈρευνα, με τον τίτλο "Ακούω" διενήργησε η εταιρία ερευνών «Interview» του Δημήτρη Βασιλειάδη, για λογαριασμό του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Μάκη Κυριζίδη.


Τα αποτελέσματα της έρευνας θα παρουσιαστούν σε ειδική συνέντευξη τύπου, στην οποία έξι ειδικοί θα αναλύσουν τα αποτελέσματα της έρευνας και θα προτείνουν λύσεις.

Σκοπός η διαμόρφωση προγράμματος της παράταξης "Θεσσαλονίκη - Θετικά" της οποίας ηγείται ο Μάκης Κυριζίδης. Για τον ίδιο λόγο ετοιμάζει παράλληλη δράση  στα δημοτικά διαμερίσματα, με διάσπαρτες κάλπες αλλά και ηλεκτρονική ψηφοφορία των πολιτών για την καταγραφή, την ιεράρχηση και την λύση των προβλημάτων της γειτονιάς -κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας το "Έλα Μαζί Να Βρούμε τις Λύσεις".

Να θυμίσουμε ότι, παρόμοια δράση, για να αφουγκραστεί τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, είχε εφαρμόσει, ως τότε αντιδήμαρχος της "Πρωτοβουλίας", νυν υποψήφιος δήμαρχος! Είχε στήσει σε διάφορα σημεία τεράστια ξύλινα... αυτιά στα οποία οι πολίτες άφηναν τα αιτήματα και τις προτάσεις τους.

Γ.Π.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]