[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αποχώρησε από την Ανοικτή Πόλη του ΣΥΡΙΖΑ ο Γ. Αβαρλής

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Δημοτική Παράταξη “Ανοικτή Πόλη” του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε, πριν από λίγο, στην τοποθέτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Γιώργος Αβαρλής.Ο κ. Αβαρλής, ο οποίος ανήκει, εδώ και καιρό, στην “κίνηση των πέντε” δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται. Απευθυνόμενος, δε, προς τους συμβούλους της Πρωτοβουλίας, τους είπε:


“Πρέπει να το πάρετε απόφαση ότι η Πρωτοβουλία τέλειωσε. Χωρίς τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο και χωρίς τον Ανδρέα Κουράκη, δεν υπάρχει”!


Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην γιορτή που ετοιμάζει ο Δήμος Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους για το άναμμα των φώτων του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου και ρώτησε την αντιδήμαρχο Πολιτισμού: “Η κ. Χρυσίδου στις 29/11 θα είναι στο άναμμα του δένδρου και θα χορεύει με τα τραγούδια του λαϊκοπόπ τραγουδιστή που επέλεξε ο κ. Μπαρμπουνάκης (σ.σ. εννοεί τον κ. Σαμπάνη);


Αναφέρθηκε, ακόμη, στο θέμα του παρκαρίσματος που αντιμετωπίζει η πόλη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]