[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ημερίδα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης

Ο Πολιτιστικός Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης «Κίονες» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ανοιχτού διαλόγου με τους φορείς και τους πολίτες, διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Το αύριο της Θεσσαλονίκης» με προτάσεις, ιδέες, προβληματισμούς και απόψεις, για να ξαναγίνει η Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα πόλη του πολιτισμού και της καινοτομίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου της Τράπεζας Πειραιώς (Κατούνη 12 – 14 στα Λαδάδικα) και ομιλητές θα είναι, ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας και ο Υπεύθυνος του Τομέα Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Μάριος Δράμαλης.

Την ημερίδα θα προλογίσει ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Επικοινωνίας Ντίνος Κωστόπουλος και θα ακολουθήσει ανοιχτός διάλογος –συζήτηση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]