Με μία προπόνηση αποκατάστασης ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό. Συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα ο Βέλεθ, εκτός ο Παυλίδης λόγω ίωσης.
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: “Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (04/11, 19:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αήττητο Σπάτων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Φραν Βέλεθ, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Μπάμπης Παυλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου»”.