[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Γιάννης Μπουτάρης: «Θα πάρουμε δεσμευτική απόφαση»

Για το νέο γήπεδο και τις προθέσεις του Δήμου Θεσσαλονίκη, αναφορικά με το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, μίλησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης:
«Είναι πρώτη επίσημη συνάντηση που έγινε με ΑΣ ΠΑΕ και Περιφέρεια. Αναφερθήκαμε σε ορισμένα θέματα που από τώρα πρέπει να αρχίσουν να τρέχουν και γι αυτό αποφασίστηκε να γίνει μια μόνιμη επιτροπή από τεχνοκράτες και στελέχη του δήμου, για να διευκολυνθεί το έργο. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει με τα σχολεία και τα κολυμβητήρια, για τα οποία μάλλον προβλέπεται κατεδάφιση για να φύγουν από εκεί που είναι αλλά θα το δούμε, είναι πολύ νωρίς, προφανώς θα γίνουν κάπου αλλού» . Για τις κινήσεις της Δημαρχίας:
«Θα πάρουμε μια απόφαση η οποία θα είναι δεσμευτική για οποιοδήποτε επόμενη διοίκηση. Είναι πολλά θέματα που πρέπει να ξεπεραστούν για τη δημιουργία του νέου γηπέδου».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]