collage-25

Διαδικτυακός πόλεμος μεταξύ δυο πρώην συντρόφων στον ΣΥΡΙΖΑ, του Παύλου Πολάκη και της Ζωής Κωνσταντοπούλου ξέσπασε σήμερα Τρίτη, μετά τις δηλώσεις της επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας στον ΣΚΑΪ ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι «αγράμματο υποκείμενο» και «κανίς του Τσίπρα».

 


Ο Πολάκης είναι το κανίς του Τσίπρα και ο Τσίπρας είναι το κανίς του Τραμπ είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


Αποκάλεσε τον κ Πολάκη «αγράμματο υποκείμενο» που παραμένει στην κυβέρνηση παρά τις δηλώσεις του για τους νεκρούς στο Μάτι και τα όσα είπε περί ανάγκης παρέμβασης της κυβέρνησης στη δικαιοσύνη.


Έγινε αναπληρωτής υπουργός επειδή υπερασπίστηκε τον Tσίπρα είπε επίσης η κα Κωνσταντοπούλου. «Όταν ο Τσίπρας το 2015 έφερε την προδοσία, ο Πολάκης απαίτησε να μιλήσει στην συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ εκτός σειράς και υπερασπίστηκε τον πρωθυπουργό. Ο Τσίπρας για την κάλυψη της προδοσίας τον διόρισε υπουργό», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε μέσω του Facebook την κ. Κωνσταντοπούλου «Μαρία Αντουανέτα του δικαστικού δρόμου προς τον σοσιαλισμό» και την κάλεσε να συνεχίσει την «αυτοδιαπόμπευση».

Απαντώντας μέσω Twitter η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, επέμεινε στον χαρακτηρισμό της  «κανίς του Τσίπρα» για τον αναπληρωτή υπουργό Yγείας, και έκανε λόγο για «φυλακή». «Όχι για την ανορθογραφία. Για τους θανάτους, τις μίζες, την προδοσία, το ξεπούλημα της χώρας» σχολίασε σκωπτικά, ενώ αναφέρθηκε και σε «ελικόπτερα». Παρέθεσε δε, φωτογραφία με ένα κανίς, ζητώντας συγγνώμη από «τα έξυπνα τετράποδα».