Τα όσα σφύριξαν ή δεν... σφύριξαν οι διαιτητές των αγώνων της Σούπερ Λίγκας στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο σχολίασε ο Παναγιώτης Βαρούχας στην κριτική των αμφισβητούμενων φάσεων.
Ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε ότι ήταν πέναλτι η φάση του 23ου λεπτού στο ματς του Περιστερίου του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ στο μαρκάρισμα του Ελ Καντουρί αλλά και πως αντικανονικά σταμάτησε ο βοηθός τη φάση στο 3ο λεπτό με τον ίδιο παίκτη.

Στο ΟΑΚΑ υποστήριξε ότι ήταν σωστή η διαιτησία του Αυστριακού στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, όπως και εκείνη του Σιδηρόπουλου στο Βικελίδης στο ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό...

«Ο Τζήλος ένας από τους καλύτερους διαιτητές έκανε ένα λάθος που δεν επιτρέπεται. Έγινε μπροστά στα μάτια του η παράβαση. Τώρα από την προβολή που έκανε το πόδι δεν υπάρχει δικαιολογία όμως, που δεν έδωσε αυτό το πέναλτι. Ή ο Κούλα Χασάν που έκοψε τη φάση. Αυτή η υπόδειξη είναι για ορισμένους που έλεγαν ότι βοηθά μια συγκεκριμένη φάση. Και σε αυτή τη φάση είναι στη σωστή θέση. Ο Τζήλος είχε καλά σφυρίγματα. Του ξέφυγε το πέναλτι που είναι καραμπινάτο, δεν μπορούσες να μην το δώσεις και ο Κούλα Χασάν στο 2ο λεπτό που σταματα τον Ελ Καντουρί για οφ-σάιντ που δεν υπάρχει. Στο πέσιμο του Μάτος δεν υπάρχει παράβαση».