[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η Εθνική Ελλάδας μετακομίζει στο Παγκρήτιο!

Τελικά οι αλλαγές στην Εθνική Ελλάδας θα είναι σαρωτικές! Μετά την αλλαγή του ομοσπονδιακού τεχνικού (ο Αγγελος Αναστασιάδης θα αντικαταστήσει τον Μίκαελ Σκίμπε) η Εθνική θ' αλλάξει κι έδρα!

Η ΕΠΟ πήρε την απόφαση, μετά την επίσκεψη του προέδρου Βαγγέλη Γραμμένου και του εκτελεστικού διευθυντή, Αλέξη Δέδε στην Κρήτη και το Ηράκλειο. Οι δυο άνδρες έκαναν επιθεώρηση στο γήπεδο, όπου διαπιστώθηκε πως με κάποιες μικρές παρεμβάσεις αυτό θα είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα παιχνίδια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κιόλας από τον Μάρτιο του 2019 για τα προκριματικά που ξεκινούν ενόψει του EURO 2020.

Εξάλλου, Γραμμένος και Δέδες συναντήθηκαν και με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου (κάτι το οποίο ανακοίνωσε και η ίδια), καθώς και με τον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, όπου κι εξέφρασε τις προθέσεις της Ομοσπονδίας να καταστεί το Παγκρήτιο η μόνιμη έδρα της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα 5-6 χρόνια.

Οπως προέκυπτε από τους ανθρώπους της ΕΠΟ ρωτήθηκαν και οι διεθνείς, που εξέφρασαν με τη σειρά τους τη δική τους θετική γνώμη. Στις σκέψεις τους υπήρχε πως από το να παίζει η ομάδα σε γήπεδα, όπου δεν θα τυγχάνει καθολικής αποδοχής με φαινόμενα αποδοκιμασιών ή σε άδεια στάδια, χωρίς ένθερμη υποστήριξη, είναι προτιμότερο να δίνει τους αγώνες της σε ένα γήπεδο που θα γεμίζει και μπροστά σε ένα κοινό που «διψάει» για ποδόσφαιρο!
http://www.gazzetta.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]