[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκστρατεία ενημέρωσης για τον Μητρικό Θηλασμό από το Δ. Αμπελοκήπων - ΜενεμένηςΕκστρατεία ενημέρωσης θα πραγματοποιήσει το χρονικό διάστημα από 1 έως 7 Νοεμβρίου, ο Δήμος Αμπελοκήπων- Μενεμένης στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, σε συνεργασία με το Δημοτικό Πολυιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου.

Η δράση έχει στόχο να ενημερώσει τους κατοίκους του Δήμου για τη σπουδαιότητα του θηλασμού και να καταρρίψει μύθους, ανακρίβειες  και ταμπού σχετικά με το θηλασμό. Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη και ο θηλασμός αποτελεί το μεγαλύτερο δώρο ζωής με πολλαπλά οφέλη τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα.

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις πολιτών στο χώρο του Πολυιατρείου Αμπελοκήπων στις 5 Νοεμβρίου, έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο “Καραπάντσειο” στις 6 Νοεμβρίου καθώς και στον προαύλιο  χώρο του Δημαρχείου στις 7Νοεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]