[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Τοπική Αυτοδιοίκηση»Τα αποτελέσματα της Πανελλήνιας Διαβούλευσης της ΚΕΔΕ σχετικά με τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση θα παρουσιαστούν στην Θεσσαλονικη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 3ης εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, Σ.Ε.Γ.Ε. στο Grand Hotel Palace, (Μοναστηρίου 305), Θεσσαλονίκη από τις 16:00 – 18:00.

Όπως αναφέρει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας: «Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που συμπράττει η Τοπική Αυτοδιοίκηση με τους Πανελλήνιους Φορείς της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας αλλά και με κάθε φορέα και μονάδα για την προώθηση της γυναίκας στο επιχειρείν, προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις και υλοποιώντας προγράμματα ανάλογα με τις ανάγκες και τη φυσιογνωμία των τοπικών κοινωνιών
Στο φόρουμ της ΚΕΔΕ θα διεξαχθούν δύο θεματικές με τα ανάλογα πάνελ.

Στο πρώτο πάνελ κεντρικό θέμα θα είναι τα «Υποστηρικτικά Εργαλεία για τις Γυναίκες στο Επιχειρείν». Στο δεύτερο πάνελ βασικό θέμα θα είναι «Οι γυναίκες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Υποστηρίζουν τις Γυναίκες στο Επιχειρείν».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]