[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τιμητική εκδήλωση στο Τελλόγλειο
Γεμάτη συγκίνηση και μουσική ήταν η τιμητική βραδιά για το ζευγάρι των συλλεκτών Χρήστου και Ελένης Ζιώγα, που έγινε στο Τελλόγλειο.


Στην εκδήλωση έδωσε το παρών ο ίδιος ο τιμώμενος συλλέκτης Χρήστος Ζιώγας που αναφέρθηκε στην απόφαση του να δωρίσει τη συλλογή του στο Τελλόγλειο.Για τη σημασία της συλλογής Ζιώγα και της δωρεάς στο Τελλόγλειο μίλησαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Τελλογλείου, πρύτανης του Α.Π.Θ. Περικλής Μήτκας και η γενική γραμματέας του Δ.Σ. του Τελλογλείου, καθηγήτρια στο ΑΠΘ Αλεξάνδρα Γουλάκη – Βουτυρά. Τον συλλέκτη και το έργο του παρουσίασε ο συνεργάτης του, δικηγόρος Κωνσταντίνος Μπράνης.Τη βραδιά πλαισίωσε η Παιδική Χορωδία Ιερού Ναού Αγίων Κυρίλλων & Μεθοδίου Θεσσαλονίκης). Μουσική διεύθυνση: Γλυκερία Ροηλίδη. Πιάνο: Ελπίδα Τσάμη.
#Τελλόγλειο #συλλέκτες #Χρήστος_Ζιώγας #δωρεά #χορωδία
@σίσση βασιλειάδου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]