[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πιστοποιητικό για την καταπολέμηση της απάτης στο Δήμο Θεσσαλονίκης

Πιστοποιητικό για την ένταξη του Δήμου Θεσσαλονίκης στο Law Enforcement and Government Alliance («Διεθνής Συμμαχία των Δημόσιων Οργανισμών για την Καταπολέμηση της Απάτης») του Διεθνούς Οργανισμού Κατά της Απάτης (Association of Certified Fraud Examiners – ACFE) θα απονεμηθεί στον Δήμαρχο, Γιάννη Μπουτάρη.Η απονομή θα γίνει αύριο, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018, στις 13.00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο (Βασ. Γεωργίου Α΄ 1), κατά τη διάρκεια της ημερίδας με θέμα «Καταπολέμηση της απάτης – Βελτίωση της διακυβέρνησης», η οποία διοργανώνεται από το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (ACFE Greece), υπό την Αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.


Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης (ACFE Greece) είναι ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο και αποτελεί παράρτημα στην Ελλάδα του διεθνούς οργανισμού  ACFE, του επαγγελματικού σωματείου των πιστοποιημένων ελεγκτών κατά της απάτης, με περισσότερα από 80.000 μέλη διεθνώς. Αποστολή του είναι να περιορίσει τις επιπτώσεις που προκαλούν η απάτη και η διαφθορά και να συνδράμει τα μέλη του στην ανίχνευση, διερεύνηση και αποτροπή αντίστοιχων περιστατικών.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]