Oι άνθρωποι της Βίντι είναι ενημερωμένοι από ότι φαίνεται για το γεγονός ότι τα εισιτήρια που είχε στη διάθεση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ήταν αρκετά για να καλύψουν τη ζήτηση που υπήρξε. Και με ανακοίνωση τους τονίζουν πως κανείς οπαδός που δεν έχει στην κατοχή του εισιτήριο δεν θα μπορεί να προσεγγίσει το γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας και κατά συνέπεια τους καλούν να μην ταξιδέψουν στην Ουγγαρία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Βίντι προς τους φίλους του ΠΑΟΚ:
«Επιθυμούμε να σας πληροφορήσουμε ότι η ουγγρική αστυνομία πραγματοποίησε συνάντηση ασφαλείας στις 26 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη σε σχέση με τον παραπάνω αγώνα. Επισυνάπτουμε τα κύρια σημεία αυτής της συνάντησης. Ο αγώνας έχει κατηγοριοποιηθεί με υψηλό κίνδυνο και οι κύριοι κανονισμοί ασφαλείας θα αποφασιστούν από την ουγγρική αστυνομία.

Δεν θα πωλούνται εισιτήρια πριν τον αγώνα στο γήπεδο για τους φιλοξενούμενους οπαδούς. Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτραπεί μόνο σε όσους έχουν έγκυρα εισιτήρια. Η είσοδος θα γίνει μέσω μιας διαδικασίας δύο σταδίων, με το πρώτο βήμα να επιτρέπεται να περάσουν από εκεί μόνο οι φίλαθλοι που έχουν έγκυρο εισιτήριο. Οι φίλαθλοι χωρίς έγκυρο εισιτήριο αγώνα δεν θα μπορέσουν να φτάσουν στην είσοδο του σταδίου. Ζητάμε από τους φιλάθλους χωρίς έγκυρο εισιτήριο να μην ταξιδέψουν στη Βουδαπέστη, καθώς δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.

Ο έλεγχος πριν από την είσοδο στο γήπεδο θα είναι διεξοδικός και κανένας φίλαθλος δεν θα πρέπει να έχει πάνω του οποιοδήποτε αντικείμενο που δεν επιτρέπεται στο γήπεδο. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, η κατοχή πυροτεχνικού μηχανισμού συνεπάγεται επίσης διαδικασία κατά του προσώπου που το φέρει. Επομένως, εκείνοι στων οποίων την κατοχή βρεθούν εν λόγω αντικείμενα θα αντιμετωπίσουν διαδικασία εναντίον τους για την εν λόγω παράβαση, η οποία θα μπορούσε να περιλαμβάνει χρηματική ποινή. Επιπλέον, θα του απαγορευτεί η είσοδος στο γήπεδο. Επιπλέον, κάθε πυρσός που θα ανάψει στο εσωτερικό του γηπέδου θα έχει ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του φίλαθλου που τον άναψε και θα επιφέρει όχι μόνο την επιβολή προστίμου αλλά και την πιθανότητα να κρατηθεί μέχρι και 30 ημέρες από την ουγγρική αστυνομία στη Βουδαπέστη».