«Όχι μόνη στη βία κατά των γυναικών» από το Δήμο Νεάπολης-ΣυκεώνΕκδήλωση ενημέρωσης με στόχο την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών πραγματοποιεί ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και το Συμβούλιο της Δ.Κ. Πεύκων σήμερα, Τρίτη  στις 6.00 μ.μ. στο δημοτικό κατάστημα Πεύκων  με ομιλήτριες τις:

- Στέλλα Χασιρτζόγλου, νομική σύμβουλος Συμβουλευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης της Γ.Γρ. Ισότητας των Φύλλων και Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας,

- Ανασταστία Σδράλη, κοινωνική λειτουργός Συμβουλευτικού Κέντρου Θεσσαλονίκης της Γ.Γρ. Ισότητας των Φύλλων και Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας,

- Ασημίνα Γκοντόλια, Ελλληνική Αστυνομία-Τμήμα κατά της Βίας, και Μάρω Βασσάρα, ψυχολόγο και αναπληρώτρια προϊσταμένη του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ισότητας του δήμου Νεάπολης - Συκεών.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, και στο πλαίσιο της καμπάνιας «Όχι μόνη στη βία κατά των γυναικών».
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η χορωδία Γυναικών του Συλλόγου Φίλων Ρετζικίου, ενώ μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση με τις εισηγήτριες.


Σχόλια