«Δεν υπάρχει κάτι που να μας σταματήσει. Θα είμαστε εκεί την ημέρα των εκλογών. Αισιοδοξώ ότι οι πολίτες θα μας αντιμετωπίσουν θετικά» ξεκαθάρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός.

Στις 10 Δεκεμβρίου θα κάνει μια μεγάλη εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει το προεκλογικό του πρόγραμμα καθώς και το λογότυπο του συνδυασμού.

«Προσπάθεια μου είναι να μαζευτούμε πολλοί για να δώσουμε λύσεις. Το όλοι μαζί με εκφράζει. Όποιος θέλει να είναι μαζί να κατέβουμε στην μάχη είναι ευπρόσδεκτος» συμπλήρωσε.


Τι είπε για Ταχιάο – Μπουτάρη



Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα Ταχιάου χρησιμοποίησε τη ρήση του Μάο «Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν». « Θα κρίνει η κοινωνία ποια υποψηφιότητα είναι αποδεκτή» πρόσθεσε.

Για την απόφαση Μπουτάρη και πόσο επηρεάζει σχολίασε πως στο μέλλον θα γίνει μια καλή αποτίμηση της διοίκησης του επισημαίνοντας πως «Το μυαλό μου είναι στο μέλλον. Όχι στο παρελθόν. Είναι δεδομένο ότι έκανε ο Γ. Μπουτάρης . Εμείς να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και τι να αλλάξουμε στην πόλη».


“Δεν περίμενα τίποτα από τη ΝΔ”



«Έχω κάνει συζητήσεις πολύ νωρίτερα με τη ΝΔ. Δεν περίμενα τίποτε και δεν ήθελα να ήταν το κυρίαρχο στην προεκλογική μου εκστρατεία» σχολίασε για τις επαφές του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Σχολιάζοντας την απλή αναλογική σημείωσε πως έχει μιλήσει με όλους όσους έχουν ανακοινωθεί ως επικεφαλής παρατάξεων. «Και θα το συνεχίσω. Είσαι υποχρεωμένος από το νόμο και την πραγματικότητα να μιλήσεις με τους αντιπάλους σου».

Τέλος ο Γ. Ορφανός εκτίμησε ότι η επιρροή των κομμάτων σε αυτές τις εκλογές θα είναι περιορισμένη ενώ ερωτώμενος για τυχόν δημοσκοπήσεις που έχει στα χέρια του σημείωσε ότι είναι εξαιρετικές για τον ίδιο αλλά μετράει περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που δείχνουν, όπως ανέφερε, ότι με πολλή δουλειά θα έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.


Από το thessnews.gr