[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο Βασιλειάδης έστειλε επιστολή για να βρεθούν οι νεοναζί του ΟΑΚΑ

Ηταν εικόνες ντροπής. Περίπου 50 νεοναζί στο ΟΑΚΑ να σηκώνουν την σημαία με τον «Μαύρο Ηλιο» των S.S., αλλά και να καίνε μια τούρκικη σημαία! Τα όσα συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στο Ολυμπιακό Στάδιο, κινητοποίησαν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη ο οποίος έστειλε επιστολή στους αρμόδιους εισαγγελείς (αθλητικό εισαγγελέα Σιμιτζογλου, αλλά και εισαγγελέα του Αρειου Πάγου, κ. Δημητρίου) ζητώντας να χρησιμοποιηθεί ό,τι φωτογραφικό υλικό υπάρχει, ώστε να βρεθούν οι νεοναζί.

Για την ακρίβεια ο Υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε κάθε οπτικοακουστικό υλικό υπήρχε αλλά και δημοσιεύματα τονίζοντας τους ότι «σας ενημερωνω για να πραξετε τα δέοντα».

Ο Γιώργος Βασιλειάδης θέλει να διασφαλίσει με όλους τους τρόπους πως θα βρεθούν οι περίπου 50 νεοναζί και θα τιμωρηθούν.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]