[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης


Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουμε 3  συγκεντρώσεις  προγραμματισμένες για σήμερα.

Στις 9.00  ώρα εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ θα πραγματοποιήσουν διαμαρτυρία, για την φύλαξη των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου. Η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου, με τους εργαζόμενους να διεκδικούν «ασφαλές περιβάλλον εργασίας και νοσηλείας» και να ζητούν  πρόσληψη μόνιμου προσωπικού .

Την ίδια ώρα  μετά από διαδικτυακό κάλεσμα, μέλη Ομοσπονδιών Πατριωτικών και Ορθοδόξων  θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκη, με αφορμή Διεθνές Συμπόσιο που διοργανώνει το τουρκικό προξενείο

Τέλος στις 17.00 μέλη του Σωματείου Μισθωτών Εκπαιδευτικών Θεσσαλονίκης (ΣΜΕΘ), θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο μνημείο του Λαμπράκη, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ερμού με αίτημα να προσληφθεί άμεσα συνάδελφος τους στις δομές εκπαίδευσης των Παιδικών Χωριών SOS.

#Διαμαρτυρίες,#ΑΧΕΠΑ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]