[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Είχαν στήσει συμμορία που έκλεβε επιβάτες στο ΚΤΕΛ Μακεδονία


Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων – Μενεμένης έπειτα από τη σύλληψη τριών (3) αλλοδαπών για περιπτώσεις κλοπών εντός του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία»  διαπιστώθηκε ότι οι δράστες  είχαν στήσει  συμμορία, που δρούσε εντός του ΥπεραστικούΣταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία».

 Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα τα τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν, είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα – συμμορία με σκοπό την αποκόμιση παράνομου περιουσιακού οφέλους από τη διάπραξη κλοπών.

Τα τρία μέλη της συμμορίας πέραν των περιπτώσεων κλοπών για τις οποίες συνελήφθησαν, διαπιστώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Αυγούστου 2018 έως αρχές Νοεμβρίου 2018, εκμεταλλευόμενοι συνθήκες συνωστισμού εντός του Υπεραστικού Σταθμού ΚΤΕΛ «Μακεδονία» και αστικών λεωφορείων δρούσαν από κοινού και με διαφορετική σύνθεση και ρόλους κάθε φορά.

Οι δράστες  προέβησαν σε δώδεκα ακόμη περιπτώσεις κλοπών, αφαιρώντας συνολικά: χρηματικά ποσά (1.800 ευρώ περίπου), πορτοφόλια, αποσκευές, 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα

#ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,#ΚΛΟΠΈΣ,
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]