[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Οι Φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης "δίνουν ζωή" στους συμπολίτες τους

Τ
Την 10η εθελοντική αιμοδοσία του διοργανώνει σήμερα,  ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ) στα γραφεία του Συλλόγου (Εθνικής Αντιστάσεως 173-175), από τις 14:30 έως τις 18:00

Είναι ανοιχτή για τα μέλη του Συλλόγου, τα μέλη των οικογενειών τους, τους υπαλλήλους των φαρμακείων και του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥ.ΦΑ.), αλλά και για φίλους και γνωστούς.

Η τράπεζα αίματος του ΦΣΘ δημιουργήθηκε το 2013 και έχει βραβευτεί δύο φορές για την εθελοντική δράση της από την υπηρεσία αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Άγιος Παύλος», η οποία στηρίζει τους φαρμακοποιούς σε κάθε αιμοδοσία που διοργανώνουν.

Στόχος της τράπεζας, η οποία αριθμεί περίπου 100 μέλη, είναι να ευαισθητοποιήσει τους φαρμακοποιούς της πόλης στο θέμα της δωρεάς αίματος. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο τα αποθέματα σε φιάλες αίματος, ώστε να δοθούν σε όσους συναδέλφους τους ή συγγενικά τους πρόσωπα χρειάζονται επιτακτικά αίμα για να αντιμετωπίσουν τα όποια προβλήματα υγείας πιθανόν έχουν.

«Είναι γνωστό σε όλους μας πόσο σημαντική είναι η προσφορά αίματος και πόσες ζωές έχουν σωθεί λόγω των εθελοντών αιμοδοτών. Δεν αρκεί όμως μόνο να το γνωρίζουμε. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε και ενεργά προς την κατεύθυνση αυτή όσοι περισσότεροι μπορούμε. Γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα. Αισίως φτάσαμε στην 10η αιμοδοσία. Δεν επαναπαυόμαστε όμως. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά», δηλώνει ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος του ΦΣΘ, μέλος του Δ.Σ. του ΦΣΘ, Θάνος Αλειφτήρας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]