[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές των δήμων Κορδελιού Ευόσμου και ΔέλταΠροβλήματα στη ηλεκτροδότηση θα έχουμε σήμερα σε περιοχές των δήμων Θεσσαλονίκης και Δέλτα.

Ειδικότερα, χωρίς ρεύμα θα μείνουν, από τις 08:00 έως τις 10:30, νοικοκυριά στην οδό  Μαβίλη 1, 3, 5, 7 στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Ακόμη διακοπή ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένη από τις 08:00 έως τις 14:00, στη περιοχή Καλοχωρίου στο νότιο τμήμα επί της οδού Κερκυρας το αντλιοστάσιο ΕΥΑΘ.

Επίσης  διακοπή θα σημειωθεί από τις 12:00 έως τις 14:30, στη Δ.E. Kαλοχωρίου το νότιο τμήμα μεταξύ των οδών Κερκύρας, Υψηλάντη, Μ. Αλεξανδρου, Βασ. Γεωργίου, Παπαδιαμάντη, Παύλου Μελά.

Διακοπές ρεύματος είναι προγραμματισμένες για   8:00:00 πμ   έως τη 13.00 μμ λόγω συντήρησης σε περιοχές  του  δήμου Κορδελιού Ευόσμου.


#ΔΕΗ,#Διακοπή Ρεύματος
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]