[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Καλαφάτης: Δε θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος, αλλά θα είμαι συνεπής στα καθήκοντά μουΤην απόφασή του να μην είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά, ταυτόχρονα, την παρουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο σε κάθε συνεδρίαση, τόνισε στη  συνεδρίαση του σώματος, ο Σταύρος Καλαφάτης, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας.

«Είναι αλήθεια ότι από τις αρχές Ιουλίου έχω δημοσιοποιήσει την απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητές εκλογές του 2019. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι δε θα είμαι παρών να ασκώ κριτική και να υποβάλω προτάσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Και θα είμαι συνεπής στα καθήκοντά μου και θα δίνω τη μάχη στις συνεδριάσεις», υπογράμμισε.


#Καλαφάτης,#Δήμος Θεσσαλονίκης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]