[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αυτοί είναι οι βασικοί άξονες για την κατασκευή της νέας Τούμπας

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη στο «Μακεδονία Παλάς» για την κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Σε αυτήν τέθηκαν επί τάπητος όλα τα θέματα ώστε να αρχίσει απρόσκοπτα η κατασκευή του νέου γηπέδου του Δικεφάλου.

Σε αυτήν συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος τεχνικών έργων, Θανάσης Παππάς, η κ. Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιδήμαρχος εκπαίδευσης και αθλητισμού, Γιώργος Δημαρέλλος, ο Δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης καθώς και οι Μάκης Γκαγκάτσης, Θανάσης Κατσαρής και Δημοκράτης Παπαδόπουλος.

Οι βασικοί άξονες είναι οι εξής:

- Χρηματοδότηση με ευρωπαϊκά προγράμματα μέσω Περιφέρειας

- Ανάπλαση όλου του τετραγώνου με γκρέμισμα του σχολείου και του κολυμβητηρίου για να γίνουν σε άλλο σημείο

- Χρήση των εγκαταστάσεων από τους κατοίκους τις μέρες που δεν χρησιμοποιούνται από τον ΠΑΟΚ

- Συγκρότηση επιτροπής με τεχνοκράτες που θα τρέξουν τα επόμενα βήματα του πρότζεκτ
Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για όσα έγιναν στη σύσκεψη.

Αναλυτικά:


«Η πρώτη ευρεία σύσκεψη για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (01.11).

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Βούλα Πατουλίδου, ο Πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ κ. Θανάσης Κατσαρης και ο Αντιπρόεδρος κ. ΔημοκράτηςΠαπαδόπουλος, ενώ την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Χρυσόστομος Γκαγκάτσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης εκπρόσωποι όλων των απαραίτητων υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, όπως και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στόχο να αποσαφηνιστεί το σχέδιο ανέγερσης του νέου γηπέδου και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, μετά την Τροπολογία παραχώρησης των 30 στρεμμάτων του ΤΕΕΘΑ.

Τόσο ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, όσο και ο Δήμαρχος της πόλης εξέφρασαν την πολιτική τους βούληση οι απαραίτητες διαδικασίες και διευθετήσεις να προχωρήσουν γρήγορα και αποφασιστικά, ώστε η πόλη να αποκτήσει όχι μόνο το νέο γήπεδο, αλλά και ένα σημαντικό αναπτυξιακό έργο για τη Θεσσαλονίκη.

Όλοι οι φορείς δεσμεύθηκαν ώστε πολύ σύντομα να δημιουργηθεί μια ομάδα εργασίας με ειδικούς όλων των εμπλεκομένων, ώστε να προβλέπονται, να επιλύονται και να προχωρούν όλα τα ζητήματα ενός τόσο σημαντικού έργου».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]