[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αντιολισθητικές αλυσίδες: Πού είναι απαραίτητες στη ΜακεδονίαΑντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται σε τμήματα οδικού δικτύου της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.


Όπως έγινε γνωστό από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, στα Γρεβενά, αλυσίδες χρειάζονται στην εθνική οδό Γρεβενών - Τρικάλων, στις επαρχιακές οδούς Γρεβενών - Σαμαρίνας, Γρεβενών - Βασιλίτσας, Γρεβενών - Περιβολίου, Γρεβενών - Κρανιάς, Γρεβενών - Δοτσικού και Γρεβενών - Μεγάρου.Μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Καστοριάς-Φλώρινας και Καστοριάς - Ιωαννίνων.

Στη Φλώρινα, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί που κινούνται , στις εθνικές οδούς Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας), Φλώρινας - Κοζάνης (παλιό και νέο τμήμα), Φλώρινας - Έδεσσας (μέσω Κέλλης), στην επαρχιακή οδό Αετού - Νυμφαίου και στο σύνολο του επαρχιακού και δημοτικού οδικού δικτύου του δήμου Φλώρινας.


Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, για τον νομό Ημαθίας, αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται σε τμήματα της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας- Κοζάνης, στην επαρχιακή οδό Βέροιας-Σελίου, καθώς και στις δημοτικές οδούς  Νάουσας / 3-5 Πηγαδιών και  Νάουσας-Σελίου.


Στον νομό Πέλλας αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό  Άρνισσας- Χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας και στο δευτερεύον οδικό δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Κερασιάς.


Τέλος, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται στην επαρχιακή οδό  Καστανερής- Λιβαδίων, στο Κιλκίς.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]