[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου πηγαίνει στις Συκιές


Το ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών ανοίγει τις πύλες του για να φιλοξενήσει φέτος, για πρώτη φορά, 15 ταινίες μεγάλου μήκους του 59ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, από σήμερα Παρασκευή 2 έως και την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018.

«Θεωρώντας ότι ο κινηματογράφος όχι μόνο ψυχαγωγεί αλλά εκπαιδεύει και σπουδάζει το θεατή, ταινίες του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης βρίσκουν εδώ και χρόνια χώρο στο πρόγραμμα των θερινών κινηματογράφων του δήμου, ενώ με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε φέτος με το Φεστιβάλ και προσκαλούμε στο Δημοτικό Θέατρο Συκεών το κοινό κάθε ηλικίας να ανακαλύψει, στη γειτονιά του, ό,τι καλύτερο έχει να αναδείξει το ανεξάρτητο διεθνές σινεμά», σημείωσε ο δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών Σίμος Δανιηλίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]