Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας - Ρωσίας σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη


Eκδήλωση με θέμα «Ελλάδα - Ρωσία: προκλήσεις και προοπτικές Διμερούς συνεργασίας» θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, ενόψει της ελληνορωσικής συνάντησης κορυφής στη Μόσχα στις 7 Δεκεμβρίου 2018, από το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Η εκδήλωση θα ασχοληθεί και με τη συνεδρίαση της Μεικτής Διϋπουργικής Επιτροπής Ελλάδος-Ρωσίας και την προώθησης της ελληνορωσικής εμπορικής και επιχειρηματικής συνεργασίας . 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Παναγιώτης Παπαδόπουλος» (Αριστοτέλους 27), την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00

Στην εκδήλωση θα απευθύνει τον σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Θεσσαλονίκη ο κ. Α.Σερμπακόφ και η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Πρόεδρος του ΕΡΡΕ κ. Δημήτριος Μπακόλας και ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του ΕΡΕΕ στη Θεσσαλονίκη κ. Παντελής Σκαρλάτος θα παρουσιάσουν τις επικείμενες δράσεις, οι οποίες μπορούν να ενδιαφέρουν το επιχειρηματικό κοινό της Βόρειας Ελλάδος σε σχέση με την ρωσική αγορά.

Η εκδήλωση θα τεθεί υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου της Ρωσίας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπογραφεί το θεσμικό Μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στο Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο και στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης.


Σχόλια