Ο ΠΑΟΚ σκάλωσε, απόψε, στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο κι άφησε δύο βαθμούς στην κούρσα του προς το πρωτάθλημα. Εξακολουθεί, πάντως, να είναι αήττητος, καθώς έχει μόνον νίκες και μία ισοπαλία.


Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν καλύτερη κι είχε περισσότερες ευκαιρίες, αλλά λόγω ενός λάθους στην άμυνα δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης. Θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ νωρίτερα, αν ο διαιτητής Τζήλος είχε καταλογίσει καθαρό πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί(στο 24' σε μαρκάρισμα του Στρούγκη που βρίσκει τον εξτρέμ του ΠΑΟΚ πρώτα με το δεξί πόδι και μετά και με το... αριστερό, ενώ εκείνος είχε, ήδη, "τσιμπήσει" την μπάλα), ή δεν είχε κόψει με οφσάιντ κούρσα του παίκτη του ΠΑΟΚ προς την εστία από καθαρή θέση. Στην φάση του πέναλτι που δεν δόθηκε, αποβλήθηκε από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και ο Παντελής Κωνστντινίδης.

Λίγο αργότερα (στο 40') η μουρμούρα σταμάτησε προσωρινά, όταν ο Βαρέλα με κίνηση αριστερού εξτρέμ πέρασε πάνω στον ασβέστη του άουτ δύο αντιπάλους κι "έσπασε" στο σημείο του πέναλτι όπου ο... έτερος Καπαδόκης Κρέσπο, με δυνατό σουτ, έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος πάντως και με το σκορ στο 0-1, οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο και αποτέλεσμα της πίεσης ήταν το λάθος στην άμυνα και το τελικό 1-1. Ήταν το 73' όταν από λάθος στον άξονα η μπάλα κατέληξε στον αμαρκάριστο Ουγκράι, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, έπιασε ένα δυνατό συρτό διαγώνιο σουτ κι έστειλε την μπάλα στη δεξιά μέσα πλευρά των διχτύων του Πασχαλάκη.

Στα τελευταία 10 λεπτά, με τη μουρμούρα για το μη καταλογισμένο πέναλτι να ΄χει ξαναφουντώσει, το παιχνίδι είχε μια άγρια ομορφιά, αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να πάρουν τη νίκη με την μπάλα να παίζεται πάνω -κάτω με ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.

Οι γηπεδούχοι, στο πρώτο μέρος που είχαν περιοριστεί από τον Δικέφαλο, είχαν δοκάρι σε μία έμπνευση του Ουγκράι στο 18' όταν προσπάθησε να πλασάρει τον Πασχαλάκη από το κέντρο με μία λόμπα. Η μπάλα κατέληξε στο αριστερό κάθετο του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ο οποίος, στο μεταξύ, είχε κάνει τα βήματα πίσω και την εκτίναξη.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: 73' Ουγκράι / 40' Κρέσπο
Δοκάρι: 18' Ουγκράι / -

Διαιτητής: Τζήλος
Κίτρινες:  Σάκιτς, Ουγκράι  /  Βέρνμπλουμ, Μάτος. 
Κόκκινες - / - 

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος(Κάναντι): Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Στρούγγης (46' Ενσικολού), Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Σάκιτς, Μούγιακιτς (46' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (87' Ούμπιδες), Ουγκράι.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Βέρνμπλουμ, Κάνιας, Ζαμπά (76' Πέλκας), Ελ Καντουρί (82' Ουάρντα), Μπίσεσβαρ (67' Λημνιός), Πρίγιοβιτς.