[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας" στα Πανεπιστήμιο ΜακεδονίαςΤο Ινστιτούτο Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Αμυντικών Αναλύσεων (ΙΔΕΑΑ) του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Ζήτημα της Ουκρανίας».

Στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, στις 18:30 στην Αίθουσα Συνεδρίων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας αναμένεται να αναδειχθούν και να συζητηθούν οι ιστορικές αλλά και οι σύγχρονες διαστάσεις του θέματος.
Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι οι: Μητροπολίτης Προύσης Ελπιδοφόρος, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Κωνσταντίνος Χρήστου, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., Ρεβέκκα Παιδή, επίκουρη καθηγήτρια, του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Παύλος Σεραφείμ, μεταδιδακτορικός ερευνητής στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής του ΙΔΕΑΑ και Κοσμήτορας της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών, καθηγητής Ηλίας Κουσκουβέλης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]