[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

«Ε, Όχι και το νερό!» Διαγωνισμός Δημιουργικής Γραφής από ΠΕΔ-ΚΜΠαράταση έως το τέλος του χρόνου πήρε ο Διαγωνισμός  Δημιουργικής Γραφής για πεζά κείμενα, που προκηρύχθηκε τον περασμένο Αύγουστο με πρωτοβουλία της Κίνησης Πολιτών, φορέων και Συλλογικοτήτων της Θεσσαλονίκης «Ε, Όχι και το νερό!» σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ).

Ο Διαγωνισμός  με θέμα το νερό ως φυσικό αγαθό διεξάγεται στο πλαίσιο της Καμπάνιας για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού της Θεσσαλονίκης, ενώ αφορά σε πεζά κείμενα μικρής φόρμας (μπονσάι) 300 -500 λέξεων με θέμα το νερό. Στον Διαγωνισμό «Ε, Όχι και το νερό!»  μπορούν να συμμετάσχουν και τα σχολεία.

Τα κείμενα που θα διακριθούν στο Διαγωνισμό θα παρουσιαστούν σε ειδικές εκδηλώσεις που θα διοργανώσουν οι συνεργαζόμενοι φορείς και θα δημοσιευτούν, έντυπα και ηλεκτρονικά. Τα κείμενα αυτά μπορούν να  αποσταλούν συνημμένα στο Email: toneroeinaistoxerisou@gmail.com έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018

Στην κριτική επιτροπή, που θα αξιολογήσει τα κείμενα, συμμετέχουν: Ισίδωρος Ζουργός, συγγραφέας, Γιώργος Κορδομενίδης, εκδότης περιοδικού εντευκτήριο, Θωμάς Κοροβίνης, συγγραφέας και Σοφία Νικολαΐδου, συγγραφέας

Πληροφορίες: Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔ-ΚΜ) τηλ. 2310 502 171 mail: ped_km@otenet.gr

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]