[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έκκληση Μπουτάρη σε ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-Ποτάμι για κοινή κάθοδο στις εκλογές

Λύση στην… απροθυμία στελεχών της λεγόμενης κεντροαριστεράς, να κατέβουν ως υποψήφιοι δήμαρχοι, αλλά και στον κίνδυνο που γίνεται όλο και πιο ορατός να εκλεχθεί κεντροδεξιός δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη, επιχειρεί να δώσει ο Γιάννης Μπουτάρης που άφησε στα… κρύα του λουτρού Τσίπρα, Γεννηματά και Θεοδωράκη.Με δήλωσή του, σήμερα, ο απερχόμενος δήμαρχος καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι να βρουν κοινό υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, καθώς όλα δείχνουν ότι ο μεν ΣΥΡΙΖΑ προχωρά σε κομματική επιλογή με την Κατερίνα Νοτοπούλου να παίρνει προβάδισμα, τον ΚΙΝΑΛ να έχει να αντιμετωπίσει την κίνηση των Βούγια – Νυφούδη την ώρα που το όνομα της Εύας Καΐλή παίζει ζωηρά και το Ποτάμι να μην ξέρει τι να κάνει, αφού είναι γεγονός ότι ακολουθεί την πορεία των ΑΝΕΛ: Φυλλοροεί.


Η δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη, με την οποία, ουσιαστικά ζητά για τον νέο ηγέτη της Πρωτοβουλίας όχι ένα αλλά… τρία κομματικά χρίσματα, είναι η εξής:


Η απόφασή μου να μην διεκδικήσω τρίτη θητεία δεν σημαίνει ότι η αυτόνομη και ακομμάτιστη πορεία που χαράξαμε όλα αυτά τα χρόνια σταματάει εδώ.


Το πλουραλιστικό και πολυσυλλεκτικό αυτοδιοικητικό εγχείρημα της «Πρωτοβουλίας» πέτυχε. Οι προοδευτικοί πολίτες οφείλουμε να παλέψουμε για να διασφαλίσουμε τη συνέχειά του. Οι πόλεις δεν βάφονται με χρώματα.


Η «Πρωτοβουλία», συνεπής στις αρχές και τις ιδέες που υπηρέτησε από την ίδρυσή της, με συνεδρίαση της δημοτικής της ομάδας την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου, σηματοδοτεί την έναρξη των διεργασιών που θα οδηγήσουν στη συγκρότηση της ενιαίας προοδευτικής κίνησης, από την οποία θα αναδειχθεί ο επόμενος Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.


Καλώ τα πολιτικά κόμματα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΠΟΤΑΜΙ που έχουν ρητά δηλώσει την στήριξή τους στην «Πρωτοβουλία», τις πολιτικές δυνάμεις του ευρύτερου δημοκρατικού τόξου, τις ομάδες και κινήσεις πολιτών και όλους τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν έως σήμερα την παράταξή μας να συστρατευθούν στη συλλογική αυτή προσπάθεια για να συνεχίσει η Θεσσαλονίκη να είναι μια ανοιχτή και προοδευτική πόλη”.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]