[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Λόγω χιονόπτωσης που απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κ.ΜακεδονίαΤα χιόνια δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων  και γι αυτό η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας έβγαλε τις εξής οδηγίες για τους οδηγούς που θα κινηθούν στους χιονισμένους δρόμους.


Ενημερώνουμε τους οδηγούς ότι λόγω χιονόπτωσης – παγετού απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στους παρακάτω δρόμους της #Κεντρικής_Μακεδονίας.

 Στην Ημαθία  αλυσίδες χρειάζονται στην  Παλαιά Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης , Βέροιας ,#Κοζάνης, από το 91ο χιλιόμετρο έως τα όρια με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης,

 Στην Επαρχιακή Οδός Βέροιας  #Σελίου, από το 14ο χιλιόμετρο έως το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου/
 Στην Δημοτική Οδός Νάουσας αλύσιδες θα χρειαστούν στα 3-5 Πηγαδια, από το 7ο χιλιόμετρο έως το #χιονοδρομικό_κέντρο και  στην Δημοτική Οδό Νάουσας - Σελίου, από το 7ο χιλιόμετρο έως χιονοδρομικό κέντρο.

Στον νομό Κιλκίς  στο δρόμο της Επαρχιακής Οδού Καστανερής   Λιβαδίων.
Τέλος στην Χαλκιδική απαιτούνται αντιολισθητικές αλυσίδες στην  επαρχιακή Οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας -Ολυμπιάδος.

#Χιόνια,

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]