[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στα μέσα Δεκεμβρίου θα ανακοινώσει το όνομα του συνδυασμού του ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός

Στα μέσα Δεκεμβρίου αναμένεται να ανακοινώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιώργος Ορφανός, το όνομα του συνδυασμού του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος πολιτικός έχει επιλέξει ένα όνομα που θα παραπέμπει στη Θεσσαλονίκη και στις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει, σε περίπτωση που αναλάβει τον δημαρχιακό θώκο του δεύτερου δήμου της χώρας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Ορφανός συνεχίζει να πραγματοποιεί επαφές με εκπροσώπους φορέων της πόλης καθώς και με ενεργούς πολίτες που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.
Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιήσει συνάντηση με δημοσιογράφους, όπου αναμένεται να τοποθετηθεί για τα τρέχοντα ζητήματα του δήμου Θεσσαλονίκης και της επικαιρότητας, γενικότερα.
Παρά το γεγονός ότι η αποχώρηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη από την προεκλογική «κούρσα» διαμορφώνει νέα δεδομένα στους συσχετισμούς δυνάμεων που αναπτύσσονται στην πόλη, ο κ. Ορφανός θεωρεί πως οι έξι μήνες που απομένουν για τις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ικανό χρονικό διάστημα για να προκύψουν συνέργειες και συμπράξεις, οι οποίες θα αναμορφώσουν τα σημερινά χαρακτηριστικά.
Σε μια εποχή μάλιστα, όπου η ΝΔ εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος γύρω από το αν θα υπάρξει υποψήφιος με κομματικό χρίσμα για το δήμο Θεσσαλονίκης, η επιλογή του πρώην υπουργού και βουλευτή θεωρείται ως η πλέον ιδανική από δημότες που ανήκουν ιδεολογικά στον κεντροδεξιό χώρο.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]