[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Εκδήλωση από το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και τα μέλη του στη Θεσσαλονίκη.

Εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τα 70 χρόνια από την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (1948-2018), διοργανώνει στις 10 Δεκεμβρίου 2018 το Ελληνικό Τμήμα της Διεθνούς Αμνηστίας και τα μέλη του στη Θεσσαλονίκη . Η εκδήλωση θα γίνει στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης,
Φράγκων 15, στις 9 το βράδυ
Θα μιλήσουν:
Μαρία Καβάλα, διδάσκουσα Σύγχρονη Ιστορία, Τμήμα Πολιτικών Επιστημών, ΑΠΘ
Κώστας Τσιτσελίκης, καθηγητής στο Παν/μιο Μακεδονίας, διδάσκει Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Ο ομιλητής και η ομιλήτρια θα αναδείξουν μέσα από τις εισηγήσεις τους την κρίσιμη ιστορική στιγμή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τότε (1948) και τώρα (2018).
Κεντρικό σημείο της εκδήλωσης, η απονομή τιμητικής διάκρισης στα Ιδρυτικά και Ιστορικά Μέλη του Ελληνικού Τμήματος (27 Ιουνίου 1975), Στέλιο Νέστορα, Αργύρη Μαλτσίδη, Σωτήρη Δέδε, Κώστα Πύρζα που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και η επίσημη ανακοίνωση της ανάδειξής τους σε Επίτιμα Μέλη του Ελληνικού Τμήματος από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέα Γιολάση.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσική επιλεγμένη από το Κρατικό Ωδείο και θα ακολουθήσει δεξίωση στο φουαγιέ του Ωδείου.
#διεθνής_αμνηστία
@επαμεινώνδας στυλιανίδης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]