Το σκηνικό στήθηκε από νωρίς: Καπνογόνα, σειρήνες και τηλεβόες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, υβριστικά συνθήματα, κλωτσιές. Έλα, όμως, που ο... παιδικός σταθμός άντεχε...


Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι αλλά δεν απέφυγαν την απώλεια. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με τον Κάτσε στο 61ο λεπτό, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σισέ.

Ο αγώνας καθυστέρησε να αρχίσει περί τα 15 λεπτά, από τα καπνογόνα που άναψαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων. Επίσης, δόθηκε εξάλεπτη καθυστέρηση στο τέλος, επειδή σε μια φάση που σκόραρε ο Χριστοδουλόπουλος στο β μέρος τραυματίστηκε από γονατιά στο κεφάλι ο τερματοφύλακας των ¨πράσινων" Διούδης και αποχώρησε με κρανιοεγκεφαλική κάκωση για το νοσοκομείο.

Επίσης, ένας φίλαθλος του Ολυμπιακού αισθάνθηκε αδιαθεσία στο τέλος του αγώνα και χρειάστηκε η επέμβαση των διασωστών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Οι γηπεδούχοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Ζητούσαν κάθε τόσο... πέναλτι, αλλά σε καμία από τις φάσεις δεν έχουν δίκιο. Όσο για το γκολ που ακυρώθηκε, η διακομιδή του Διούδη στο νοσοκομείο (κάτω από το χειροκρότημα της μεγάλης πλειοψηφίας των φίλων του Ολυμπιακού) τα λέει όλα.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"
Γκολ: 95' Σισέ/ 61' Κάτσε
Δοκάρια: 86' Ομάρ / - 

Διαιτητής:  Άντριεν Γιάκοτετ (Ελβετία) Βοηθοί: Γιαν Κόεμπελ (Ελβετία) Βίταλ Γιόμπιν (Ελβετία)
Κίτρινες: 52' Νάτχο / 90' Κότσαρης, 91' Γιόχανσον, 92' Κάτσε

 Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (63' Μάνος), Γκιλιέρμε, Νάτχο (77' Καμαρά), Φορτούνης, Ποντένσε, Χάσαν (46' Χριστοδουλόπουλος).
Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης (53' Κότσαρης), Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης (73' Πούγγουρας), Ινσούα, Κάτσε, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (70' Μουνιέ), Μακέντα.