[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ρεκόρ εσόδων για Μπάγερν, 657,4 εκατ. ευρώ

Η Μπάγερν έχει κατορθώσει να συνδυάσει την αγωνιστική επιτυχία με τα οικονομικά αποτελέσματα, κάτι που σπανίως συναντάται πλέον στο κορυφαίο επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη. Οι Βαυαροί ανακοίνωσαν πως για το περασμένο οικονομικό έτος (2017/18) κατέγραψαν νέο ρεκόρ εσόδων, 657,4 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά τους κέρδη ανήλθαν στα 22 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα αυτά. Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την καλή μας πορεία στο Champions League, γίνεται εμφανές πως η Μπάγερν πέτυχε και στο οικονομικό κομμάτι», ανέφερε ο εκτελεστικός διευθυντής του κλαμπ, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε.

Τα έσοδα της Μπάγερν έχουν εκτοξευτεί κατά 355% από το 2002 και μετά. Για το 2016/17 τα έσοδα ήταν 640,5 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη ήταν 39,2 εκατ. ευρώ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]