Ο Ηρακλής έβγαλε αντίδραση μετά τα τελευταία ατυχή αποτελέσματα και επικράτησε με 3-0 της Σπάρτης. Σκόρερ για τον «γηραιό» οι Περόνε, Κλέιτον και Χασομέρης. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση πριν την αναμέτρηση με την μέχρι τώρα πορεία να κατώτερη των προσδοκιών και να έχει προκαλέσει την οργή των οπαδών της ομάδας.
Από το ξεκίνημα ο Ηρακλής μπήκε δυνατά και πήρε νωρίς το προβάδισμα με τον Εμάνουελ Περόνε στο 16′ διώχνοντας ένα μεγάλο κομμάτι του άγχους από τα πόδια των γηπεδούχων. Ο «γηραιός» ήταν καταιγιστικός και συνέχισε να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ που θα απλοποιούσε ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Το 2-0 έγινε στις αρχές του δεύτερου μέρους με σκόρερ τον Σίλβα Κλέιτον στο 54′. Έξι λεπτά αργότερα ο Δημήτρης Χασομέρης διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου και το 3-0 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης, στην καλύτερη φετινή εμφάνιση του «γηραιού».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Στάμου, Μουμίν, Μενδρινός (54’ Καλτσάς), Πασάς, Ντούνης (63’ Γεωργίου), Χασομέρης, Κλέιτον, Περόνε (79’ Παναγιωτούδης)

ΣΠΑΡΤΗ (Αντρέι Τσερνίσοφ): Σταματόπουλος, Κοζάκης, Κολτσίδας, Βλάχος, Φραγκούλης, Τιεντσέ, Στογιάνοβιτς (76’ Ρούμπος), Καψάσκης (44’ λ.τ Παυλής), Βλαχομήτρος, Κωνσταντινόπουλος, Μαντζίρης (63’ Καινούργιος)

https://www.to10.gr