[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

20μελής σπείρα διαρρηκτών είχε ρημάξει τη Θεσσαλονίκη!
Δεν είχε αφήσει διαμέρισμα για διαμέρισμα η 20μελής σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών -με... Έλληνες κλεπταποδόχους- που δρούσε επί, περίπου, οκτώ χρόνια, στη Θεσσαλονίκη!


Η σπείρα άρχισε τη δράση της τον Αύγουστο του 2010 κι έληξε τον Απρίλιο του 2018 όταν συνελήφθησαν έξι από τους δράστες, για άλλες διαρρήξεις.

Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι η 20μελής σπείρα είχε διαρρήξει τριάντα οκτώ (αριθμός 38) διαμερίσματα, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης!  Η λεία τους περιελάμβανε χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων υπερβαίνει τις (200.000) ευρώ!

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

H φωτογραφία είναι από το αρχείο.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]