Θέλοντας να δώσει μια συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στις 18:00 το απόγευμα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για την έβδομη αγωνιστική της Volley League.
Αμφότερες οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες επί του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή αντίστοιχα με τον Δικέφαλο να πηγαίνει στο συγκεκριμένο ματς με αρκετά ανεβασμένη ψυχολογία, ύστερα από την εύκολη επικράτηση επί του «τριφυλλιού» στο PAOK Sports Arena.

Από την άλλη μεριά, οι Θρακιώτες να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς εκτός έδρας μετά τη μοναδική ήττα που μέτρησαν από τον Φοίνικα Σύρου, έχοντας όμως το απόλυτο τρία στα τρία στην έδρα τους κόντρα σε Παμβοχαϊκό, Κηφισιά και Ηρακλή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής των «ασπρόμαυρων», Σέρτζιου Στάνκου, μετράει την απώλεια του Δημήτρη Τζούριτς, αφού ο Έλληνας διαγώνιος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα σφίξει τα δόντια για να προλάβει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Όλστιν στο πλαίσιο του πρώτου παιχνιδιού για τη φάση των «32» του CEV Cup που θα γίνει την Τετάρτη (28/11).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά) και 10€ (VIP) και η διάθεση γίνεται:
1. Στο PAOK Sports Arena
(Καθημερινές 09:00-17:00, Σάββατο 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
2. Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Δανιηλίδου, Παρατηρητής: Βανδώρος
Επόπτες: Κακάτσιου, Ανθυμίδης, Γραμματεία: Κουμπλή
\
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα  Σάββατο 24 Νοεμβρίου  στις 18:00, στο PAOK Sports Arena.