[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ο δήμος Νεάπολης-Συκεών τιμά τη 17η Νοέμβρη


Εκδηλώσεις για την επέτειο των 45 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου συνδιοργανώνει στο δήμο Νεάπολης-Συκεών
ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974 (ΣΦΕΑ) από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 20185.

Η φετινή επετειακή εκδήλωση, που φέρει τον τίτλο «Η νεολαία στην πρώτη γραμμή των αγώνων: Ο Νοέμβρης 1973 και τα άλλα Πολυτεχνεία», θα περιλαμβάνει και την πραγματοποίηση εκθέσεων με αυθεντικό υλικό από την αντιδικτατορική αντίσταση σε διαφορετικά σημεία της Θεσσαλονίκης όπως Πολιτιστικά ή Πνευματικά Κέντρα.

Σ’ αυτές τις επετειακές εκδηλώσεις συμμετέχει και ο δήμος Νεάπολης-Συκεών με έκθεση φωτογραφικών ντοκουμέντων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου που θα παρουσιαστεί στην Αίθουσα Τέχνης στο δημοτικό κατάστημα Νεάπολης (Ελ. Βενιζέλου 125, περ. Στρεμπενιώτη). Την ξενάγηση στο χώρο της έκθεσης θα γίνεται από εκπροσώπους ΣΦΕΑ και θα είναι ανοικτή από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, με τα πρώτα σχολεία να έχουν ήδη προγραμματίσει την επίσκεψή τους.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]