[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

O Αντώνης Σκυλλάκος διευθυντής στο ΈθνοςΟ δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος ανέλαβε από σήμερα (1/10) τη διεύθυνση των εφημερίδων «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής».


Όπως επισημαίνεται στην επίσημη ανακοίνωση του συγκροτήματος που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη (όπως και το ETV που μετονομάζεται σε Open) με «μακροχρόνια πορεία στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει υπηρετήσει έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα από επιτελικές θέσεις. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος και γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης της τηλεόρασης του "Alpha", διευθυντής σύνταξης στον "Ελεύθερο Τύπο", ενώ έχει συμβάλει στη δημιουργία και ανάπτυξη επιτυχημένων ενημερωτικών ιστοσελίδων».

Μέχρι και σήμερα, τη θέση του διευθυντή, κάλυπτε ο Τραϊανός Χατζηδημητρίου, ο οποίος παραμένει εκδότης των δύο εφημερίδων, «Έθνος» και «Έθνος της Κυριακής».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]