[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μια Κουβεϊτιανή influencer στη Θεσσαλονίκη


Την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού (27/9),επέλεξε μια influencer από το Κουβέιτ να γνωρίσει τη Θεσσαλονίκη.Η Fatima Al Mattar ήρθε στην Ελλάδα προσκεκλημένη από μεγάλο τουριστικό Όμιλο
σε συνεργασία με την Qatar Airways.

Η δημιουργός της ιστοσελίδας hello965.com, με 100.000 ακόλουθους στο Instagram,   πήρε μια γεύση απ όλα τα καλά της Θεσσαλονίκης με μέριμνα και πρόγραμμα περιήγησης του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

Τι ενθουσίασε περισσότερο την επισκέπτρια από τον Περσικό Κόλπο?
Οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου και το ηλιοβασίλεμα του Θερμαϊκού ενώ γνώρισε και την νυχτερινή Θεσσαλονίκη της παραλιακής, της Προξένου Κορομηλά και των Λαδάδικων.

Με αφετηρία τον Λευκό Πύργο ξεναγήθηκε σε όλη την τουριστική διαδρομή των γνωστότερων μνημείων κι αξιοθέατων  της πόλης κι είδε και το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης  για να καταλήξει ότι :«Δεν φτάνει μια μέρα για να γνωρίσεις τη Θεσσαλονίκη».

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]