Μήνυμα από τους αιθέρες έστειλε ο Επισμηναγός Γεώργιος Παπαδάκης, Ιπτάμενος Επίδειξης της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ», κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

«Καλημέρα Θεσσαλονίκη! Καλημέρα Μακεδονία! Το «ΌΧΙ» των Ελλήνων αποτελεί πηγή ενότητας και συνεργασίας όπως αποδεικνύει η παρουσία του προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας. Ας ατενίσουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Χρόνια Πολλά» ήταν το μήνυμα του πιλότου.

Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος, απευθυνόμενος στον επισμηναγό, είπε: «Κύριε επισμηναγέ, τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε και να σας τονίσουμε ότι είμαστε υπερήφανοι για εσάς, για τις διεθνώς αναγνωρισμένες ικανότητές σας και για το απαράμιλλο θάρρος σας. Αποδεικνύεται καθημερινώς και εμπράκτως πόσο αποτελεσματικά υπερασπίζεσθε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας και επομένως τον εναέριο χώρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Παναγία η Υπέρμαχος Στρατηγός να θωρακίζει τα φτερά σας και να χαλυβδώνει τις ψυχές σας».


#F16#Παυλόπουλος#Μακεδονία