Tο Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του αποφάσισε να πραγματοποιήσει δωρεά ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους drone στην ΠυροσβεστικήΥπηρεσία Νομού Θεσσαλονίκης.

Η δωρεά πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Οκτωβρίου 2018 στα γραφεία της Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από επιτροπή του Σωματείου απαρτιζόμενη από τον πρόεδρο, κύριο Κεσίδη Σάββα, τον αντιπρόεδρο, κύριο Καλαμπάκα Ευλάμπιο, και τον γενικό γραμματέα, κύριο Μπαλαμπανίδη Νικόλαο, ενώπιον του Αρχιπύραρχου κύριου Παχίδη Κωνσταντίνου.


Στόχος της δωρεάς είναι να στηρίξει το Σωματείο έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα προσθέτοντας ακόμη ένα χρήσιμο εργαλείο στην εργαλειοθήκη του και να κάνει το έργο των πυροσβεστών αποτελεσματικότερο.

 Έτσι και αυτή τη φορά το Σωματείο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια, εκεί που η Πολιτεία αδιαφορεί και υποβαθμίζει το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, έρχεται το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσ/νίκης να βάλει ένα λιθαράκι και να γεμίσει με τη συνεισφορά του ένα μικρό κενό που μπορεί να είναι σωτήριο.

#Drone,#Πυροσβέστες,#Κρεωπόλες