[Εκλογές][bsummary]

ΠΕΔ-ΚΜ: «Εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών»


Εκδήλωση με θέμα «Προβλήματα και Επιπτώσεις στην Ελλάδα αν εφαρμοστεί η Συμφωνία των Πρεσπών» διοργανώνουν η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας
(ΠΕΔ-ΚΜ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018 στις 19.00 μ.μ στην Αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Καραμήτσος, Ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, συγγραφέας, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο πρόεδρος της Περιφερειακής ‘Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, (ΠΕΔ-ΚΜ), Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.

Για το θέμα της Συμφωνίας θα μιλήσουν, ο Γιώργος Ρωμανός, συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής και ο Εμμανουήλ Βλαχογιάννης, Α΄ αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]