“Ασπρόμαυρο” βάφτηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-0 σετ του Ηρακλή, παίρνοντας την καθαρή νίκη που ήταν και το ζητούμενο για την ομάδα του Στάνκου.


Στο πρώτο σετ η ομάδα του Δικεφάλου ξεκίνησε πολύ δυνατά και με πολύ καλές προσπάθειες τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα έφτασε εύκολα στην επικράτηση με 25-20.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε να βάλει δύσκολα στον Δικέφαλο του Βορρά, και τα κατάφερε μέχρι 11-8 όπου εκεί η είσοδος του Χιμένεθ με τις πολύ καλές επιθετικές προσπάθειες και το πολύ καλότ ου σερβίς έδωσε προβάδισμα οκτώ πόντων στον Δικέφαλο, με την ομάδα του Στάνκου να φτάνει εύκολα στο 2-0 με 25-17.

Η ομάδα του Ηρακλή προσπάθησε να βάλει δύσκολα και στο τρίτο σετ περνώντας μπροστά στο σκορ στις αρχές το, όμως με μια αντεπίθεση 4-0 από τον ΠΑΟΚ, ο Δικέφαλος έμεινε στην κεφαλή του σκορ.

Ο Δικέφαλος με μπροστάρη τον Χιμένεθ πήρε διαφορά πέντε πόντων στο 14-9 με τον Ηρακλή να προσπαθεί και να μειώνει το σκορ έχοντας τον Αρμενάκη σε κέφια στο τρίτο σετ, κρατώντας την διαφορά στους 2 πόντους, μέχρι να πάρει μπροστά και πάλι ο Χιμένεθ και να δώσει αέρα 6 πόντων και πάλι στον Δικέφαλο, το οποίο και διατήρησε παίρνοντας το σετ με 25-19